Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священики Колківського благочиння посадили понад три гектари молодого лісу


У Колківському лісництві державного підприємства «Колківське лісове господарство» відбулась екологічна акція, до якої долучились священнослужителі місцевої округи УПЦ. Священики посадили більш ніж три гектари молодого лісу. Про це повідомляє сайт Колківського благочиння.
У такий спосіб духовенство виявило свою любов до навколишнього світу, природи, лісу, підтримало необхідність плекати та примножувати це багатство для наступних поколінь.
Як зазначив благочинний Колківської округи протоієрей Петро Бугайчук, місцеві священики не вперше беруть участь у посадці лісу. «За життєвими правилами, кажуть, що кожна людина зобов’язана збудувати дім, виростити дітей і посадити дерево. От ми й садимо дерева, наш колківський ліс…», – з оптимізмом висловився отець Петро.
Священик переконаний, що робота лісівників – посадити ліс, доглядати його, прибирати – це щоденна клопітка праця, за яку варто дякувати. Було б добре, аби люди правильно розуміли це, якомога частіше з ними спілкувалися та спільно брали участь у завданнях.
Священнослужителі УПЦ не забули подякувати колективу лісництва (лісничий Вадим Читкайло) та лісгоспу (в особі директора Олександра Чернишина) за фахову роботу та допомогу храмам.