Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЗАПОРІЖЖЯ. До факультету журналістикі завітали організатори фестивалю «Зірка Різдва»


23 січня у рамках відзначення Днів Ярослава Мудрого на факультет журналістики завітали організатори Міжнародного мистецького фестивалю «Зірка Різдва», учасники музичного гурту та засновники однойменного благодійного фонду «Jiva Online» Радислав Гуслін (священик В’ячеслав Власенко) і Дмитро Краснокутський.

Під час зустрічі четвертокурсники факультету журналістики дізналися про основні етапи та проблеми організації фестивалю міжнародного масштабу у запорізькому регіоні, зокрема, обговорили фінансовий, локаційний, творчий, мас-медійний, ПР-аспекти, тощо взаємодії з учасниками та гостями мистецьких заходів. Також студенти почули розповідь і поставили власні питання про історію фестивалю «Зірка Різдва», про його розвиток від малочисельного музично-літературного до повномасштабного кількаденного міжнародного фестивалю різних видів мистецтв.

Спілкування з гостями виявилося розмаїтим і різнобічним: співаки виконали власні пісні та декламували вірші учасників фестивалю. Також о. В’ячеслав відповів на питання студентів щодо устрою сучасної церкви, феномену святості та мощей, співвідношення інтелектуального та духовного начал у мистецтві та інші. Насамкінець студенти та організатор заходу доцент кафедри теорії комунікації, реклами та зв’язків із громадськістю ЗНУ Тетяна Іванюха подякували гостям і висловили сподівання на подальшу співпрацю під час мистецьких і університетських заходів.

Прес-служба Запорізької єпархії УПЦ