Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Митрополит Єфрем привітав випускників Донецького юридичного інституту


Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем, на запрошення ректора Донецького юридичного інституту професора Бесчастного Віктора Миколайовича, прийняв участь в урочистих заходах присвячених випуску здобувачів освітнього ступеня «магістр» ДЮІ МВС України. У своєму вітальному слові архіпастир привітав випускників-магістрів: «Гарні знання, бажання вчитися, прагнення вдосконалюватися – запорука вашого успішного майбутнього і як офіцера, і як захисника правопорядку в Україні, і як юриста. Від вас сьогодні залежить майбутнє держави!» Високопреосвященніший владика преподав випускникам-магістрам архіпастирське благословіння, та побажав їм всесильної допомоги Божої у подальшій діяльності на благо ближніх.

На урочистостях були присутні Криворізький міський голова Вілкул Юрій Григорович, начальник ГУНП в Донецькій області, генерал поліції 3 рангу Семенишин Микола Олександрович, начальник Криворізького міського відділу поліції Ткаченко Роман Олександрович, герой України Короленко Микола Костянтинович та інші почесні гості.

Навчальний заклад крокує в ногу з часом та втілює в життя реформи, які дієво сприяють підготовці кадрів нової генерації для Національної поліції, для яких «Служити та захищати» – не просто гучний лозунг, а життєве кредо.

2018 рік – це десятий випуск 25-ти магістрів-офіцерів факультету №1 (підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції України) та 44-х магістрів факультету №3 (юридичний факультет), що проводить Донецький юридичний інститут.

Проведення урочистого випуску має велике значення не лише для випускників навчального закладу та їх родин, а й для всієї громади Криворіжжя, Донеччини і всієї України. Адже в непростий для нашої держави час важливим завданням є підготовка висококваліфікованих поліцейських та юристів, які, поповнюючи лави Національної поліції Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської та інших областей, стоять на стражі закону, охорони громадського порядку та протидії злочинності.