Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОРИСПІЛЬ. У Георгіївському храмі Заворичів молилися за здоров’я онкохворі


У Георгіївському храмі молилися за здоров’я онхворі — підопічні фонду Як відомо, молитва — найважливіша частина духовного життя віруючої людини. А здоровий дух допомагає зміцнювати і тіло людини. Тому, сьогодні підопічні Фонду «Інна» відвідали один з найстаріших православних храмів Броварщини — храм Святого Великомученика Георгія Побідоносця с. Заворичі, Броварського району. Храм побудований в 1873 році і дивний тим, що частина його оригінальної конструкції і церковного розпису збереглися до наших днів. Настоятель храму протоієрей Петро Котюк не просто запросив в гості онкохворих броварчан, а разом із ними звершив молебень за здравіє і зцілення від страшної недуги.
Співслужив йому настоятель Свято-Михайлівського храму смт Калита ієрей Максим Молотков. Після богослужіння парафіяни храму організували солодкий стіл із гарячим чаєм для підопічних Фонду. Крім того, броварчани змогли обговорити цікаві для них питання зі священнослужителями.
Колектив Фонду «Інна» дякує настоятелю храму св. вмч. Георгія Побідоносця протоієрею Петру і настоятелю Свято-Михайлівського храму ієрею Максиму за теплу зустріч і молебень за здоров’я всіх підопічних Фонду.