Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОЛЕКСАНДРІЯ. Клірик єпархії освятив дитячий майданчик


18 жовтня відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Подарували маленьким богданівцям містечко для веселого та активного відпочинку небайдужі дорослі.
А стало можливим це завдяки участі, а потім і перемозі, у конкурсі в рамках програми взаємодії «Майбутнє спільна справа». До числа переможців увійшов і проект громадської організації «Богданівська ініціативна молодь» під назвою «Подаруй дитині мрію». У ході реалізації проекту маленькі жителі села Богданівки отримали чудовий довгоочікуваний подарунок — новий ошатний дитячий ігровий майданчик з гірками, гойдалками, лавочками для дорослих, квітучими клумбами. Однією з його переваг є те, що він розташований поруч з дитячим дошкільним закладом.
На церемонію урочистого відкриття об’єкту завітали голова РДА Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара, генеральний директор ПРАТ ЦГЗК групи МЕТІНВЕСТ Дмитро Шевчик, менеджер з регіонального розвитку ПрАТ «ЦГЗК» Зоя Пожарська та благочинний Петрівського району, настоятель Свято-Покровської церкви протоієрей Дмитро Городецький. Гостей радо вітали Богданівський сільський голова Сергій Доцяк, вихованці та працівники ДНЗ «Сонечко» та жителі і гості села Богданівка.

Вихованці садочку подарували усім, кого зібрала сьогодні ця радісна подія, віршовані рядки.

Сільський голова у супроводі маленьких жителів Богданівки перерізали символічну стрічку, а настоятель Свято-Покровської церкви, протоієрей Дмитро Городецький за давньою християнською традицією провів освячення майданчика.

Діти залюбки опановували нові атракціони — гірки, гойдалку. До того ж, кожен із них отримав солодкі подарунки.

Закінчилося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей — насправді те, заради чого варто жити й працювати.