Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Духовенство Святошинського благочиння взяло участь в роботі Духовної ради району

10 жовтня в сесійній залі Святошинської районної державної адміністрації відбулось чергове засідання Духовної ради Святошинскьго району Києва. В роботі ради приняли представники найбільших релігійних конфесій Святошинського району. З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в черговій зустрічі взяли участь благочинний Святошинського благочиння протоієрей Діонісій Дунаєв, а також настоятелі та клірики парафій благочиння.
На початку відбулась зустріч з головою Святошинської РДА Володимиром Каретком та начальником Відділу районного благоустрою Романом Баришовцем. Під час зустрічі очільник РДА розповів присутнім про розвиток ройону, а також про майбутні плани та заходи. У свою чергу, керманич з багоустрою відповів на запитання присутніх, які торкаються питань будівництва та реконструкцій в Святошинському районі столиці.
За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про проведення в релігійних громадах молебнів за Україну, які відбудуться 14 жовтня в День захисника Вітчизни та українського козацтва, а також заупокійних богослужінь за загиблими під час подій на Майдані Незалежності. Були обговорені також спільні заходи до новорічних та різдвяних свят, направлені на допомогу малозабезпеченим сім’ям та дітям сиротам, а також проведення благодійних обідів для безпритульних в зимовий період.

mitropolia.kiev.ua