Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СУМИ. Регіональний семінар для співробітників єпархіального відділу у справах сім’ї


16 березня з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, на запрошення єпископа Конотопського і Глухівського Романа, у стінах Будинку Культури міста Кролевець Місія Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї на чолі із Головою Місії, архієпископом Ровеньківським і Свердловським Пантелеімоном, провела виїзний регіональний семінар, присвячений питанням роботи з сім’ями на парафіях. З благословення архієпископа Сумського і Охтирського Євлогія у роботі зустрічі прийняли участь співробітники єпархіального відділу у справах сім’ї Сумської єпархії.
Після спільної молитви зі словами пастирської настанови до присутніх звернулися Голова Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї, архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон та єпископ Конотопський і Глухівський Роман.
Керівники сімейних відділів Конотопської, Сумської і Роменської єпархій презентували присутніми роботу ввірених їм відділів.
До наповнення роботи заходу був включений досвід передових єпархій та виступи профільних фахівців, направлені на структурування роботи єпархіального відділу та допомогу духовенству у активній роботі з парафіянами та їх родинами.