Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Освячено купольні хрести для храму Рівненського тубдиспансеру

5 січня пам’ятний день для релігійної громади чуда архістратига Михаїла. У цей день освячено хрести та куполи для їхнього храму.

Так, у приміщенні Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру для громади виділили кімнату, де хворі люди та медперсонал, який ними опікується, мають можливість помолитися Господу.

Освяченню хрестів та куполів передувала Божественна літургія. Її звершили благочинний церков м. Рівне та Рівненського району митрофорний протоієрей Валерій Капітанюк, прес-секретар Рівненської єпархії ігумен Герман (Кулакевич) та настоятель храму ієрей Андрій Косік.

За Богослужінням молилися за мир в Україні, за медперсонал диспансеру, щоб Господь їх зберіг у цей важкий для усіх час, а також тих, хто тут знаходиться на лікуванні.

По звершенні чину освячення хрестів та куполів до присутніх звернувся благочинний протоієрей Валерій, дякуючи за спільну молитву. Він також передав усім благословення правлячого архієрея митрополита Рівненського та Острозького Варфоломія, привітав настоятеля та прихожан зі знаменною подією, бажаючи всесильної допомоги Божої у подальшому служінні на благо Святої Церкви.

У свою чергу настоятель  та прихожани храму особливу подяку висловили головному лікарю Рожанському Ростиславу Антоновичу за сприяння у добрій справи.

Постійний розклад богослужінь у храмі чуда архістратига Божого Михаїла:

Понеділок о 08:30 – водосвятний молебень.

Четвер о 07:30 –  Божественна літургія.