Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Керівництво області привітали митрополита Антонія з Ювілеєм

В робочому кабінеті Хмельницького єпархіального управління відбулася зустріч керуючого Хмельницькою єпархією Митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія з керівництвом Хмельницької області – головою обласної державної адміністрації Олександром Корнійчуком та головою обласної ради Михайлом Загородним.
Під час зустрічіпосадовці привітали митрополита Антонія з 70-ти річним ювілеєм від Дня Народження вручив ювіляру цінні подарунки та Почесні грамоти обласної державної адміністрації та ради, за вагомий особистий внесок у справу зміцнення державно-церковних відносин, міжконфесійної злагоди та збереження загальнолюдських моральних цінностей в українському суспільстві та з нагоди 70- річчя від Дня народження.
«Ваше високопреосвященство! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею. Ваше служіння, на яке покликав Вас Господь, є вельми почесним та відповідальним. Нехай Божа милість, повага та порозуміння допоможуть здолати всі труднощі на тернистій дорозі до щастя, добробуту і гармонії, а щира любов до України супроводжує у невпинному поступі до вершин духовності та надихає на добрі праведні діла. Бажаємо Вам наснаги, міцного здоров’я та добра. Хай благодать Господня осяває всі Ваші задуми і плани» – сказали у своїх вітаннях очільники області.