Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священики єпархії відспівали загинувшого бійця АТО Івана Хрупика

Ще зовсім нещодавно Любешівщина прощалась з воїнами Юрієм з с.Залаззя, воїном Іоанном з села Залізниця, воїном Романом з с.Лю’бязь.
23 жовтня трагічна звістка зі Сходу знову сколихнула Любешівщину: виконуючи свій обов’язок перед Вітчизною загинув наш земляк житель села Судче Хрупик Іван.

Йому було лише 23, він виріс у багатодітній сім’ї. У липні цього року відбув до навчальної частини у Львівській обл. Після трьох місяців навчання і коротенької відпустки відбув на схід у зону АТО.

Іван і не думав тоді що востаннє при житті був тоді у рідному батьківському домі, а 23 жовтня ворожа куля снайпера обірвала його молоде життя….

Сьогодні ми провели його у останню земну путь. Усе село прийшло попрощатися з ним.

Відспівування воїна Іоанна з благословіння керуючого єпархії епископа Нафанаїла очолив духівних благочиння прот.Ростислав Дерлюк у співслужінні священиків району. Від храму домовину з тілом воїна Іоанна на руках пронесли до кладовища. Надгробні слова настоятеля місцевого храму прот.Дмитра Лапка заступника голови районної ради місцевої голови громади Судче військових преставників…. Упокой Господи душу вбитого воїна Іоанна… Щирі співчуття родині загиблого.

Протоієрей Георгій Поліщук