Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. В стінах Волинської Обласної Клінічної лікарні с.Боголюби лунала молитва до Божої Матері за Мир в Україні

13 жовтня з благословення митрополита Волинського Луцького Ніфонта в Обласній Клінічній лікарні с.Боголюби був відслужений особливий молебень.
Участь у молебні брали священнослужителі, хворі які перебувають на лікуванні у лікарні та медперсонал самої лікарні на чолі з заступником головного лікаря Волинської Обласної Клінічної лікарні Миколою Кіндратовичем. Спільна молитва була приурочена до дня свята Покрови Богородиці та дню захисника вітчизни. Під час молитви усі разом єдиним серцем і вустами молили Божу Матір про заступництво та Покров для нашої держави, просили допомоги православним воїнам а також здоров’я усіх хворим лікарні та наснаги у подальшій роботі медперсоналу.
До спільної молитви долучились також сестри милосердя православного Сестринства на честь святих «Жінок мироносиць». Сестричок у лікарні знають добре, адже щотижня вони сумлінно несуть послух у цій лікарні допомагаючи усіх хворим хто цього потребує. Так і цього дня, сестрички напекли свіжих запашних булочок аби привітати усіх в лікарні з наступаючих святом Покрови Богородиці щоб хоча би так “смачним подарунком” підтримати хворих у їхній біді.
Молебень очолив настоятель храму Всіх Святих Землі Волинської протоієрей Володимир Яцишин. Йому співслужили протоієрей Микола Іллюк, ієрей Андрій Нікітіч та диякон Іоан Бортнік.