Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Єпархіальний табір провів чергову зміну

З 28 червня по 4 липня, з благословення митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина, на «Острові Дитинства» у м. Біла Церква пройшов щорічний дитячий православний табір «Надія». У цьому році він зібрав у свої намети 60 осіб. Сім днів діти, підлітки, молодь та священики провели разом у молитві та спілкуванні. Вони вчилися бути командою, жити у дружбі і мирі один з одним, бути милосердними і ввічливими, бути самостійними, сміливими і, з допомогою дорослих, розкривати свої таланти.

При цьому, вони відпочивали на свіжому повітрі, оздоровлювались, активно, цікаво, з іграми та корисно провели своє дозвілля. Сьомого дня, у неділю Всіх Святих Церкви Руської, до табору прибув митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин. Архіпастир очолив Божественну літургію у співслужінні голови Інспекції з контролю за діяльністю недільних шкіл єпархії протоієрея Петра Довгуна та заступника голови єпархіального молодіжного відділу священика Сергія Сиротинського. За Богослужінням владика виголосив проповідь та причастив дітей Святих Христових Тайн. Після служби митрополит Августин ознайомився із побутом табірного життя, розділив трапезу та дав духовні настанови.

Сумним днем у таборі, виявляється був не вівторок, коли йшов дощ, а день прощання. Сльози, обійми і найкращі побажання один одному, сподівання до наступної зустрічі!