Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Єпархія привітала колектив газети «Вісник і К» із 20-річчям


20 років тому у медіа-просторі Волинської області з’явилася газета «Вісник і К». За час існування цього видання воно встигло полюбитися краянам, особливістю часопису є й те, що на шпальтах газети розміщуються і матеріали про церковне життя Волинської єпархії УПЦ.

За благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук привітав головного редактора газети «Вісник і К» Євгена Хотимчука та колектив видання із ювілеєм.

Він переказав благословення і вітання від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та вікарія Волинської єпархії єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла. Отець Валентин, з благословення митрополита Ніфонта, вручив головному редактору і високу церковну нагороду Волинської єпархії – медаль Волинської ікони Божої Матері.

Речник єпархії подякував журналістам за увагу до церковної тематики. Своєю чергою, головний редактор «Вісника і К» Євген Хотимчук вказав на те, що церковне життя Волинської єпархії УПЦ є насиченим і настільки цікавим, що журналісти із задоволенням його висвітлюють – писати є про що. І що найголовніше, висвітлення реалізації різноманітних благодійних та соціальних проектів єпархії дає можливість краянам побачити як священнослужителі і вірні Волинської єпархії УПЦ на ділі виконують те, до чого закликається у церковних проповідях.