Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Відомий виконавець сучасної музики відвідав Предстоятеля УПЦ

22 червня, перед Днем Ангела Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, у Свято-Успенській Києво-Печорської Лаврі його відвідав відомий виконавець музики в стилі “реп”, композитор і режисер Баста (Василь Вакуленко). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

5107413t100h8868Під час зустрічі реп-музикант розповів Блаженнішому владиці про свої музичні проекти, спрямовані на популяризацію в молодіжному середовищі християнських моральних принципів. Баста зазначив, що кожен раз, коли він приїжджає з концертами в Україні, з радістю відвідує Свято-Успенські Києво-Печерську та Почаївську Лаври.

У дитинстві співак був паламарем у православному храмі міста Ростова. Саме тоді він вперше зустрівся з тоді ще митрополитом Ростовським Володимиром – майбутнім Предстоятелем Української Православної Церкви, добре слово якого запам’яталося музикантові на все життя.

На завершення зустрічі Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив виконавця популярної молодіжної музики на творчі збобутки та нові просвітницькі проекти.