Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Священик привітав рятiвників Деснянського району столиці з професiйним святом

За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія благочинний Деснянського благочиння Східного київського вікаріатства протоієрей Димитрій Григорак привіталв особовий склад оперативно-рятувальної служби управління цивільного захисту у Деснянському районному управлiннi Державної служби з надзвичайних ситуацiй України у м. Києві з Днем пожежної охорони. Щорічно професiне свято рятiвників відзначається 17 квітня.

До привітань долучились також заступник голови Деснянської РДА Ірина Алєксєєнко, голова Управління з надзвичайних ситуацій Деснянського району Микола Бойко та заступник Військового комісара Деснянського району Владислав Міхєєв.

Отець Димитрій, висловивши подяку за невпинну працю рятівників для блага та спокою мирних жителів Деснянського району, нагородив особовий склад, а також подарував колективу ікони.

У свою чергу, начальник Деснянського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві підполковник служби цивільного захисту Олексій Лакко нагородив отця Димитрія Григорака ювілейною медаллю «Вогнеборська Слава». З великою вдячністю та великою шаною отець благочинний прийняв щедрий дарунок та побажав колективовi рятувальної служби, щоб вони завжди повертались додому здоровими та міцними, щоб Матір Божа завжди покривала їх Своїм небесним омофором, а Господь посилав цілющу та животворчу благодать в їхні сім’ї на многі і благі літа.