Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Єпископ Боярський Феодосій взяв участь у відкритті фотовиставки “Наш Афон”

За благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вікарій Київської Митрополії єпископ Боярський Феодосій взяв участь в урочистому відкритті унікальної виставки грецького фотохудожника Костаса Асіміса – одного з небагатьох в світі, кому дозволено фотографувати гору Афон – «Наш Афон».

Виставка Костаса Асіміса – результат багаторічної творчої діяльності фотографа, який знімав протягом 30 років монастирі і храми Святої гори Афон, а також їх повсякденне життя, відвідування паломників і, звичайно ж, незвичайну красу природи.

Звертаючись до гостей заходу, єпископ Феодосій передав автору та організаторам виставки благословення від Блаженнішого Митрополита Онуфрія та побажав, щоб ці декілька днів культурного дотику до Святої Гори пройшли для киян та гостей міста з користю та мали багаті духовні наслідки. Також до учасників заходу звернулися з вітанням члени дипломатичного корпусу Грецької Республіки в Україні, директор Міжнародного інституту афонської спадщини в Україні С.В. Шумило, керівництво Піреус Банку та автор виставки Костас Асіміс.

Помилуватися видами легендарної гори Афон, відчути його дух і оцінити красу можуть всі бажаючі з 16 по 25 квітня в галереї «Арт Хол Д12», за адресою: м. Київ, вулиця Десятинна, 12. Відвідування експозиції є безкоштовним і доступно з 10 до 18 години.