Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Бійці підрозділу «Світязь» втретє вирушили у зону бойових дій із благословення священика

Із таким гаслом бійці вирушили для несення служби в зоні проведення антитерористичної операції. Основне завдання правоохоронців – забезпечення правопорядку і безпеки громадян на територіях, звільнених від терористів, охорона стратегічних об’єктів та виявлення диверсійних груп.
За рік від дня створення підрозділу хлопці втретє вирушили у зону бойових дій. Серед них – чимало досвідчених бійців, які пройшли школу виживання в Іловайську та Вуглегірську на Донеччині. Тож саме вони стануть надійною опорою і підтримкою для новобранців, які не так давно поповнили лави «Світязю».
Зі сльозами на очах та з великою вірою в серці проводжали міліціонерів рідні та близькі: усі в один голос бажали їм бути мужніми і витривалими, дружніми і згуртованими, гідно виконати поставлені завдання і якомога швидше у повному складі повернутися додому.
Вишикувавшись, виконувач обов’язків командира підрозділу Ярослав Кашуба доповів начальнику УМВС України у Волинській області Петрові Шпизі про повну боєготовність бійців і запевнив:
– Спецпідрозділ «Світязь» ніколи не підведе! Ми гідно виконаємо свій обов’язок!
З благословення митрополита Ніфонта, у далеку дорогу хлопців благословив настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Олександр Мазурак.