Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОЛЕКСАНДРІЯ. В селі Стародуб освячено місце під будівництво нового храму

20 травня  єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп відвідав Петрівський благочинний округ. В селі Новий Стародуб на території Виправної колонії №49 владика звершив освячення місця під будівництво нового храму. Храм буде названо на честь святих Апостолів Петра і Павла. В колонії не так давно було оздоблено одне з приміщень під храм, проте місця для чисельних бажаючих помолитися не вистачає. Люди, що знаходяться в колонії на виправленні з великим задоволенням відгукнулися на можливість взяти участь у будівництві нового справжнього храму, тим паче досвід в цьому напрямку вже було здобуто раніше.

По завершенні владика звернувся до присутніх із словами проповіді, в якій зазначив важливу роль храму, богослужіння, а саме головне — безмежної милості Божої, що в достатку проливається на кожного, хто бажає преобразити своє життя, свою душу.

Також, в освяченні взяли участь секретар єпархії, благочинні Олександрійського та Петрівського округів, голова відділу єпархії по роботі в пенітенціарних закладах та керівний склад колонії.