Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. В селі Клевань-2 попрощались з загиблим воїном

18 лютого, в с. Клевань-2 Рівненського району провели в останню путь загиблого воїна АТО – сержанта 93-ї Харківської механізованої бригади. Олександр В’ячеславович Бойко загинув 12 лютого біля с. Водяне Ясиноватського району Донецької області, мужньо захищаючи незалежність та суверенітет нашої Держави.

Чин похорону по благословенню  митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія  очолив благочинний Рівненського району протоієрей Валерій Капітанюк, якому співслужили численне духовенство району. Молитва була звершена у місцевому Свято-Миколаївському храмі. Попрощатися із загиблим Героєм пришли не тільки велика кількість клеванців, а і багато небайдужих людей із сусідніх сіл.
Передаючи співчуття родині від керуючого єпархією митрополита Варфоломія та від духовенства протоієрей Валерій сказав: «Нехай Милосердний Господь допоможе вам, бо тільки Він Єдиний може втішити кожного. Господь не залишить дітей сиротами, Він допоможе їм на життєвому шляху. Низькій уклін батькам, які народили героя, що приніс себе в жертву за наш клеванський край. Закликаємо всіх вас дорогі брати та сестри до щирої молитви , особливо у цей не легкий для нашої держави час. Наближаються дні Великого посту, принесімо своє покаяння Господу…»
Нехай Господь упокоїть новопреставленого убієнного воїна Олександра в оселях з праведними. Вічна Йому пам’ять.