Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. Вихованці Кременчуцької виховної колонії побували в гостях у семінаристів


За благословенням митрополита Полтавського і Миргородського Филипа та   єпископа Кременчуцького і Лубенського Миколая вихованці Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області у супроводі персоналу виховної установи відвідали Полтавську місіонерську духовну семінарію Української Православної Церкви. Захід організували в порядку заохочення підлітків за сумлінне стприятиме становленню особистостей підлітків і внутрішньому духовному росту юнаків.
Віце-ректор Місіонерської семінарії архімандрит Веніамін (Погребной) та проректор з виховної роботи протоієрей Ростислав Денисюк для вихованців колонії провели екскурсію будівлею навчально-виховного закладу. Підлітки оглянули семінарські храми – Трьохсвятительський та прп. Нестора Літописця, а також аудиторії, приміщення бібліотеки, трапезну та інші місця. Попутно гості коротко ознайомились з історією духовної семінарії, життям студентів та святинями.
Особливе враження у гостей залишилося від відвідування семінарських храмів та робіт студентів іконописного відділення.
Для вихованців колонії це стала перша близька зустріч з семінаристами. Під час спілкування в трапезній за чаєм та солодкими пирогами студенти 4-го курсу богословсько-місіонерського відділення семінарії відповіли вихованцям на численні питання про віру, релігію, православ’я, молитву та духовне зростання.