Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Архієпископ Никодим освятив реанімобіль, який відправили у зону АТО

11 лютого за благословінням керуючого Житомирською єпархією, архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима та за ініціативи директора Житомирського обласного дитячого будинку, Урсуленко Світлани Володимирівни, було освячено та відправлено у зону проведення АТО медицинський реанімобіль.

Захід відбувся біля храму на території дитячої установи. Зібралися працівники закладу та чимало представників ЗМІ. Владика Никодим освятив спеціальний автомобіль медичної допомоги, а також речі і продукти, котрі були зібрані для українських військових.

«Ми не можемо оцінити до кінця все те, що сьогодні відбувається, але ми знаємо що все це через людську ненависть і гординю. Ми просимо у Бога сьогодні: Господи дай нам миру, дай нам терпіння, дай нам любові… Ми просимо у Милосердного Бога, аби Він дав мудрості нашим правителям, мужності воїнам нашим, терпіння батькам, матерям… І надалі будемо молитися аби припинилася ворожнеча і війна.» — зокрема сказав у спілкуванні з присутніми архієпископ Никодим. Також Владика відповів на запитання журналістів.

Реанімобіль разом із речами для наших бійців відправився на Схід нашої держави, в польовий медичний госпіталь.

 

Прес-служба Житомирської єпархії.