Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Клірик єпархії благословив 50 чоловіків що нестимуть службу в Зоні АТО

17 січня за благословенням Варфоломія митрополита Рівненського і Острозького, в м. Рівне настоятель Воскресенського храму м. Острог митрофорний протоієрей Віктор Земляний благословив подорожуючих в Зону АТО.

А саме, було відправлено спецпідрозділ (з 50-ти чоловік) МВС України в Рівненській області на схід для забезпечення правопорядку на території і блокпостах Донецької та Луганської областей.

Своїх рідних і близьких, і просто земляків, прийшли провести вихованці ЗОШ №10, які в своїх піснеспівах побажали воякам доброго здоров’я, наснаги та швидкого повернення додому живими та неушкодженими.

Зі словом побажань звернувся начальник Управління МВС України в Рівненській області С.В. Максимов.

На кінець прот. Віктор звершив молитву подорожуючим, окропив всіх святою водою, благословив іконами. Звертаючись до бійців священик зазначив: «Завжди, під час тої, чи іншої біди, а особливо під час війни, ми всі по-особливому відчуваємо присутність Божу, тому, тримаючи в руках зброю, ви повинні пам’ятати про головну зброю кожного Православного Християнина – Хрест Господній. Звертайтеся до Господа, осіняйте себе Хресним знаменням і швидше з Господом повертайтеся додому. Боже благословення нехай перебуває з усіма вами!».