Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВЕ. Благочинний Перечинського району освятив нову різновікову групу в ДНЗ «Теремок»

Відбулась подія, на яку з нетерпінням чекали маленькі дошкільнята. У дитячому закладі міста «Теремок» відбулось урочисте відкриття додаткової різновікової групи для малечі. Таке поповнення дасть можливість відвідувати садочок ще 25 діткам, а також скоротить багаторічну чергу.

ДНЗ «Теремок» існує з 1984 року. Тоді він належав могутньому заводу «Стеатит». З 1991 року знаходиться на балансі міської ради. Незмінно керує садочком Марія Турицька. Сьогодні це сучасний дошкільний заклад у барвистому куточку Перечина, де працює висококваліфікований, згуртований, дружній колектив, який забезпечує всі умови для гармонійного розвитку дитини у сучасному суспільстві.

Завдяки плідній співпраці керівника, колективу, батьків та міської ради, садочок має прекрасний естетичний вигляд і відповідну матеріально-технічну базу, заслужено користується авторитетом серед мешканців міста.

Відкриття групи – це завжди велике і яскраве свято для перечинців, а особливо для малечі, котра вже давно очікувала переступати поріг у дитячий казковий світ.

Насамперед, Марія Турицька завідуюча дошкільним закладом, подякувала всім за допомогу та підкреслила, що без міського голови Мирослави Гуранич, депутатського корпусу та батьківської участі відкрити групу було б складно.

Привітати дітей, батьків та колектив закладу прийшли міський голова Мирослава Гуранич, т.в.о. голови Перечинської районної державної адміністрації Іван Бібен, голова Перечинської районної ради Анатолій Перцев, керуючий апаратом районної ради Владислав Рац, секретар міської ради Юрій Мадяр, керуюча справами Вероніка Годована, заступник міського голови Віктор Цвік, завідувач відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Ярміла Попович, депутати міської ради Олеся Хропіна, Марта Закорчевна, в.о. завідувача відділу освіти Марія Троніщак, завідувач ДНЗ «Веселка» Тетяна Вукста та апарат міської ради.

Благочинний Перечинського району, настоятель Свято-Миколаївського православного храму, що в м. Перечин протоієрей Володимир Грицько освятив приміщення нової групи та благословив її на початок роботи.

У музичній залі вихованці садочка представили цікаву концертну програму. Чого там тільки не було: феєричні танці в українських національних костюмах, веселі дитячі пісні та віршики.

Після урочистої церемонії розрізання традиційної червоної стрічки, очільники міста й району та гості свята побачили затишну дитячу спальню, нові меблі й обладнання в навчально-ігровій кімнаті. За рахунок коштів міського бюджету були закуплені сучасні дитячі меблі, ліжечка, іграшки, дитячу спальну білизну та твердий інвентар, проведено капітальний ремонт ігрової, спальної та умивальної кімнати, заміна вікон на сучасні енергозберігаючі склопакети.

У нову, різновікову 6 групу буде зараховано 25 дітей. Тож, цього річ, велика й дружна родина ДНЗ «Теремок» нараховуватиме до 160 малят.

Відкриття цієї групи дає можливість новоприйнятим малюкам відвідувати садок, а їхнім батькам спокійно працювати.

 

Рената Яцкович