Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Архімандрит Філарет разом з іноземними волонтерами відвідали школу-інтернат у селі Мостище

18 вересня за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) відвідав допоміжну школу-інтернат села Мостище Макарівського району для дітей з особливостями психічного розвитку. Для школи було передано необхідні продукти.  До благодійної акції долучилися соціальні волонтери з Німеччини та Франції

Зустріч відбулася в актовій залі. Священнослужитель поспілкувався з вихователями, викладачами та вихованцями закладу. Архімандрит Філарет розповів про свята Православної Церкви, які відзначаються цими днями, а також наголосив на необхідності жити за заповідями Господніми і завжди допомагати одне одному. Окремо було обговорено викладання предмета Християнська етика, який цього року вперше введено в навчальну програму.

Усім у благословення було роздано ікони преподобної Параскеви Сербської. Директор навчального закладу Наталія Василенко подякувала за відвідування та зазначила, що подібні зустрічі необхідні і в подальшому.

Сайт Київської митрополії