Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВИШГОРОД. Навчальний рік Недільної школи почався з відкритих дверей

7 вересня недільна школа «Зернятка Бориса та Гліба» храму святих Бориса і Гліба зустрічала своїх учнів урочистим відкриттям нового навчального року. Двері були відкриті для всіх — дітей, батьків і гостей, що побажали приєднатися до цього свята.

Вихованці школи прийшли до Божественної Літургії зі своїми батьками та друзями, сповідалися і причастилися Святих Христових Таїн. Старші діти по благословенню настоятеля прот. Димитрія співали в молодіжному хорі, молодші учні співали єктенії та молебень.

Після молебню відбулася презентація недільної школи в класі для батьків учнів. Старші діти розповіли батькам про недільну школу: про її життя, навчальний процес та показали мультимедійну презентацію. Після презентації для дітей та батьків була проведена екскурсія по навчальним класам.

В цей час всі менші учні недільної школи під керівництвом викладачів активно брали участь у «Дні відкритих дверей». Традиційно в останню неділю перед початком навчального року діти брали участь в станційній грі- квесті «Дорога до храму». В процесі гри дітки могли познайомитися з новими учнями, згадати програму минулого року, нові учні — дізнатися чого навчають у недільній школі, і взагалі весело провести час в православній родині недільної школи.