Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

САРНИ. Поліська паства поздоровила свого владику з Днем Ангела

Колокольним перезвоном та добрими словами вітань зустрічали священики та паства свого архіпастиря з нагоди дня пам’яті його небесного покровителя – преподобного Анатолія, затворника Печерського. Всі благочинні Поліських районів, настоятельки жіночих та намісники чоловічих монастирів єпархії прийняли участь в святковому богослужінні у Свято-Покровському кафедральному соборі міста Сарни.
Поліська паства молилась за здоров’я Анатолія, митрополита Сарненського і Поліського, благаючи у милосердного Бога для нього кріпості і сили в архіпастирському служінні. Також, була звершена заупокійна літія за спокій душі новопреставленого Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України та по загиблим у авіакатастрофі.
По закінченню Божественної Літургії був відслужений подячний молебень. Благочинний Костопільського благочиння архімандрит Іларіон (Клебан) від імені духовенства підніс владиці в подарунок – митру.
За богослужінням молились : голова райдержадміністрації С.М.Євтушок, в.о. міського голови Р.О.Хомич, начальник районного відділу освіти Г.Л.Аврамишин. Богослужіння закінчилось многоліттям.