Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. У Бишівському благочинні організували поїздку до київського дельфінарію дітям та сім’ям вимушених переселенців

18 липня, з благословення Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія, Відділ соціально-благодійницького служіння Бишівського благочиння разом з Макарівською районною державною адміністрацією організував поїздку до київського дельфінарію «Немо» для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей села Копилів Макарівського району Київської області, де зараз знаходяться діти з дитячого будинку міста Краматорськ.
Також у поїздці взяли участь діти та сім’ї вимушених переселенців, які приїхали з інших міст Донецької та Луганської областей та перебувають зараз на території Макарівського району.
Благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) передав усім поклін і благословення від єпископа Макарівського Іларія. Також отець благочинний зазначив, що парафії Української Православної Церкви Макарівського вікаріатства завжди допомагають переселенцям зі східних областей нашої країни та запросив звертатися до їхніх настоятелів з питаннями про допомогу.
Дякуючи керівництву дельфінарія, учасники поїздки змогли безкоштовно переглянути виставу. Всіх пригостили солодощами. Архімандрит Філарет провів катехізаторську бесіду та підкреслив, що усім нам зараз конче необхідно молитися за мир в Україні.