Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Відбувся випуск в ХІ МАУП

20 червня відбувся випускний акт у Хмельницькому інституті Міжрегіональної академії управління персоналом імені Митрополита Київського і всієї України Володимира.
З благословення митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія в урочистостях з нагоди випуску взяв участь секретар Хмельницької єпархії, завідувач кафедри українського православ’я і теології ХІ МАУП, кандидат богослов»я – протоієрей Олександр Дацюк.
У вітальному слові о. Олександр передав благословення та теплі слова від імені Митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, в яких, зокрема, було зазначено: «Сьогодні, як ніколи, наша Українська Держава та Мати Церква Православна мають потребу в освічених та мудрих фахівцях, які повинні своїми знаннями, вчинками і життям служити народові кожен на своєму місці. Нехай Господь благословить Вас і всі ваші добрі справи та починання!».
Зі словами вдячності до професорсько-викладацької корпорації Академії звернулися також учні навчального закладу, випускники та їх батьки.
Після урочистого вручення дипломів випускники Академії були окроплені свяченою водою, а директор навчального закладу – Л.Білий ще раз тепло привітав усіх випускників з успішним завершенням навчання та побажав усім миру, наснаги і гідного несіння звань магістра, спеціаліста та бакалавра у славу неньки України.