Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

НОВА КАХОВКА. Владика Філарет привітав випускників з останнім дзвоником

Щороку після свята останнього дзвоника і напередодні випускних вечорів у Каховському районі відбувається бал випускників «Надія Каховщини». Урочисто вдягнені випускники разом із учителями та батьками збираються в районному будинку культури, де не лише отримують нагороди за відмінне навчання та досягнення у різних сферах шкільного життя, але й стають учасниками справжнього свята, яке готують працівники освіти і культури району та міста.
Цього року випускників та гостей вітали керівники районної та міської влади, представники депутатського корпусу, керівництво системи освіти.
Справжніми оваціями зустріли присутні виступ Героя України, керівника ДПДГ «Асканійське» Віри Опанасівни Найдьонової, яка сердечно вітала випускників і, як бабуся одного з випускників та керівник господарства, що постійно опікується проблемами школи у Тавричанці, сказала щирі і відверті слова настанови всім «діточкам».
Із вітальним словом до молодих людей звернувся єпископ Новокаховський і Генічеський Філарет.
Владика говорив про велику роль цьогорічних випускників у побудові мирного суспільства, в якому пануватимуть мир, взаємна повага і вищі цінності. Владика закликав випускників бути старанними в навчанні протягом усього свого життя.
А ще я бажаю кожному з вас, — додав архіпастир, — зустріти на своїй життєвій дорозі Бога.