Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному сані

19 червня в Вишгородському храмі святих Бориса та Гліба відбулася зустріч випускників Київської духовної академії 2009 року.
У цей день колишні вихованці духовної школи разом зі своїм класним наставником прот. Димитрієм Денисенко звершили Божественну літургію, після якої випускники привітали свого класного батька з ювілеєм і побажали допомоги Божої і многая і благая літа.
У відповідь отець Димітрій подякував випускникам за привітання і за те, що вони пам’ятають своїх духовних наставників і моляться за них. Сказав, що це дуже велика радість для вихователя побачити і дізнатися як живуть випускники.
Це був благословенний Богом клас — до кінця навчання 15 студентів отримали священній сан. Випускники раділи, що є можливість побути разом, як колись 5 років тому, згадували, як молилися і відповідали на заняттях, здавали сесії. Говорили про те, як по-різному склалися їхні життєві шляхи, що все те, що отримали в академії, допомагає їм не тільки в пастирській діяльності, але і в духовному житті. Говорили, що дуже вдячні академії, ректору, викладачам за добрий приклад, який являли своїм життям дорогі викладачі та наставники і своєму класному татові за батьківську турботу і любов до своїх підопічних.
Після Літургії відбулась святкова трапеза, де курсовий наставник випускників подарував кожному на молитовну пам’ять духовну книжку проповідей.