Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. В Місіонерській Духовній Семінарії починає своє функціонування дистанційне навчання

З 2014-2015 навчального року в Полтавській Місіонерській Духовній Семінарії починає своє функціонування дистанційне навчання.
Дистанційне навчання – це можливість вчитися в індивідуальному режимі, незалежно від місця і часу, можливість вчитися все життя. У всіх країнах світу спостерігається зростання кількості вузів які використовують нові методи в навчальному процесі. Духовні (богословські) навчальні заклади не є винятком, тим більше, якщо вони носять найменування «Місіонерських».
Так як в Полтавській Місіонерській Духовній Семінарії мають право отримувати знання і систематизувати їх не тільки особи у священному сані, а й миряни, для навчання дорослих сімейних православних християн, без відриву від основного місця роботи, був створений сектор заочного навчання. Однак, враховуючи характер нашого навчального закладу, а також складності з регулярними приїздами студентів з ближнього і далекого зарубіжжя, осіб з обмеженими фізичними можливостями, при Полтавській Семінарії, за проханнями останніх, з 2014 року почав функціонувати сектор дистанційного навчання.