Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Духовенство Солом’янського благочиння відвідало лікарні району та привітало ветеранів ВОВ з Пасхою

23 квітня священики Солом’янського благочиння — протоієрей Сергий Головакін і ієрей Константін Вовченко — привітали зі святом Воскресіння Христового пацієнтів і медичний персонал Київської міської лікарні № 4. Вони передали освячені куличі й крашанки, які підготували і зібрали парафіяни храмів на честь преподобного Сергія Радонезького і святителя Григорія Богослова.

Цього ж дня ієрей Костянтин Вовченко за дорученням керуючого Південним київським вікаріатством єпископа Васільківського Миколая відвідав Відділення медико-соціальної та трудової реабілітації Київського міського психоневрологічного діспанцера № 4. Від духовенства усього Солом’янського благочиння священик привітав медичний персонал і пацієнтів з Пасхою та передав пасхальні куличі з крашанками від парафіян і меценатів храму на честь преподобного Сергія Радонезького.

Також, отець Костянтин разом з парафіянами храму відвідали ветеранів Великої Вітчизняної війни Солом’янського району Києва, привітали їх зі святом Воскресіння Христового, побажали здоров’я та вручили освячені куличі й крашанки.