Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Голова Учбового комітету єпископ Ірпінський Климент взяв участь у відкритті VI Міжнародної Пасхальної Асамблеї «Духовність єднає Україну»

21 квітня з благословення Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія єпископ Ірпінський Климент, голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ прийняв участь у відкритті VI Міжнародної Пасхальної Асамблеї «Духовність єднає Україну», яка проходить під патронатом Української Православної Церкви та за сприяння Міністерства культури України.
Урочисте відкриття відбулось у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври. У своєму слові Преосвященніший єпископ Климент передав всім присутнім благословення та привітання з Великоднем Його Блаженства Митрополита Київського і всієї України Володимира.
На відкритті прозвучали Пасхальні пісноспіви у виконанні відомих співочих колективів — камерних хорів «Київ» і «Софія» та ансамблю солістів «Благовість».
Ідея проведення Асамблеї належить Національній музичній академії України імені П.І.Чайковського. Автором ідеї є ректор Академії Володимир Рожок. На всіх заходах VI Міжнародної Пасхальної Асамблеї проводиться збір коштів на потреби Святошинського дитячого будинку-інтернату.