Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Благочинний Голосіївського благочиння провів ряд зустрічей стосовно посилення соціальної роботи

15 квітня благочинний Голосіївського благочиння протоієрей Павел Кирилов на виконання Благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира щодо посилення соціальної роботи провів ряд зустрічей.

З благословення Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія священик зустрівся з головою Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Миколою Даневичем. Отець Павел привітав Миколу Володимировича з високим призначенням і побажав Божої допомоги та успіхів у справах. Спільно з начальником Управління культури, туризму і охорони культурної спадщини було обговорено план спільної роботи в соціальній сфері.

Також отець благочинний зустрівся з головою Організації ветеранів Великої Вітчизняної війни Сергієм Короповим. Протоієрей Павел висловив намір привітати і підтримати ветеранів, яких нараховується більше 400 у Голосіївському районі, з яких 300 — лежачі і потребують постійного догляду.

Цього ж дня отець Павел зустрівся з директором Голосіївського парку ім. М. Рильського Людмилою Лисенко, з якою були узгоджені святкові заходи, концерт та виставка дитячої творчості в Голосіївському парку, що заплановані на 20 і 27 квітня.