Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Стартував новий проект Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії «Розумні дерева»

27 березня стартував новий проект Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії по озелененню міста Кіровоград, приурочений до всесвітнього «Дня здоров’я», – «Розумні дерева». Проект названий саме так, тому що на кожному саджанці було написано, хто його посадив і в честь чого. До заходу долучилися студенти і викладачі Медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна на чолі з директором Світланою Олександрівною Бондар, студенти і викладачі Машинобудівного коледжу КНТУ на чолі з директором Миколою Володимировичем Сторожуком, викладачі Кіровоградської гімназії №9 на чолі з директором Надією Миколаївною Коваленко, співробітники Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М. Бойченка та співробітники місцевої телерадіомовної компанії TTV.
Спочатку артіль людей, зібраних для благої справи, стали по периметру алеї «Визволителів» і пройшли розгорнутою колоною, прибираючи територію від вулиці К. Попова до вулиці Г. Жадова. Потім, у визначеному міськрадою місці, почали садити сажанці. Перші дерева посадили директори і вчителі навчальних закладів, потім всі присутні. А на сам кінець свої дерева посадили голова Молодіжного відділу протоієрей Діонісій Буренко та голова Соціального відділу протоієрей Андрій Бобрик.
Після успішно проведеної акції кожен з гарним гумором і позитивним настроєм пішов у своїх справах. Ось так, завдяки Молодіжному відділу Кіровоградської єпархії алея «Визволителів» стала визволеною від запустіння і байдужості.