Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Ведучий лікар судинної хірургії нагороджений орденом УПЦ

18 березня архієпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем відвідав комунальний заклад «Криворізька міська клінічна лікарня № 2», відділення судинної хірургії, з нагоди 50-річчя від дня народження завідуючого відділенням Олександра Вікторовича Давиденка.

По благословенню Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, владика Єфрем вручив ювіляру орден УПЦ преподобного Агапіта Печерського І ступеню.

Олександр Давиденко після закінчення Дніпропетровської медичної академії був направлений на роботу у хірургічне відділення 1-ї міської лікарні м. Кривого Рогу. Після організації хірургічного відділення у Криворізькій міській клінічній лікарні № 2 перейшов працювати туди хірургом, а згодом, у 2000 році, став завідуючим відділенням судинної хірургії. Завдяки досвіду Олександра Вікторовича у відділенні почали робити операції на черевній аорті, сонних артеріях та периферійних артеріях нижніх кінцівок. У співробітників та пацієнтів відділення користується авторитетом та повагою як людяний, добрий та чуйний лікар.