Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Священик міста провів лекцію-бесіду для членів організації з обмеженими вадами зору УТОС

18 березня з благословення митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія, Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри, голова Відділу духовного і фізичного виховання молоді Київської єпархії, настоятель храму святих мучеників Адріана і Наталії, протоієрей Роман Матюшенко провів лекцію-бесіду для членів організації з обмеженими вадами зору УТОС.

Завідуюча відділу УТОС Олена Володимирівна наголосила на необхідності регулярних зустрічей духовенства та людей з особливими потребами, тому що в скрутний час Церква може дати людині те, що не може дати ніяка громадська організація чи установа, а саме — Божу благодать та мир у душі та сім’ї.

Отець Роман розповів слухачам про піст та інші духовні подвиги християнина, зауваживши, що центром християнського життя є Євхаристія, яку, до речі, парафія святих мучеників Адріана і Наталії звершує спеціально для членів УТОС кожний перший четвер місяця.

Наприкінці зустрічі присутні подякували священикові за змістовну бесіду та висловили свою зацікавленність до теми духовного життя християнина.