Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Архієпископ Варфоломій звершив чин малого освячення храму

В день пам’яті мучеників благовірних князів Бориса та Гліба архієпископ Ріненський і Острозький Варфоломій звершив чин малого освячення храму що будується. По завершенню овсячення було звершено Божественну літургію, на котрій Владиці співслужило духовенство рівненської епархії а також гості з інших епархій. З благословіння Архіпастиря до мирян з повчальним словом та настановами на благочестиве життя звернувся о. Петро Ляшик котрий розповів про основи благочестивого життя православного християнина, і ставлення до життя інших людей.
По завершенню Божественної літургії в верхньому храмі що будується був відслужений святковий молебен за котрим духовенство на чолі з архіереєм молилось за здоров’я прихожан, настоятеля, братії, благодійників цього храму.
По закінченню молебна владика привітав всіх сі святом, та річницею Хрещення Русі. На завершення архієпископ Варфоломій подякував всім за допомогу в будівництві храму, та нагородив орденами прихожан, настоятеля, хористів, будівельників та благодійників.