Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК.У Свято-Георгіївському храмі Луцька відбулась панахида за спокій душ загиблих співробітників міліції

22 серпня в Україні відзначається День пам’яті співробітників органів МВС, які загинули при виконанні службових обов’язків. Цього дня у Свято-Георгіївському храмі, розташованому на території УМВС України у Волинській області була відслужена панахида за спокій душ убієнних правоохоронців, а також тих міліціонерів, які загинули за трагічних обставин.
Панахиду очолив настоятель храму протоієрей Олександр Мазурак. Богослужіння співав хор священнослужителів під керівництвом протоієрея Петра Муляра.
Помолитись за спокій душ загиблих правоохоронців прийшли їх рідні та близькі, а також начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук та члени особового складу УМВС України у Волинській області.
Усі присутні тримали в руках запалені свічки, адже в рамках відзначення Дня пам’яті загиблих правоохоронців відбулась акція «Запали свічку пам’яті».
«Дорогі брати і сестри, ми сьогодні об’єднались у єдину сім’ю, де нема чужого горя чи чужої біди. Але сьогодні не тільки день печалі. Наші молитви є краплиною чистоти, ми помолились за спокій душ тих, хто живе зараз у вічності. Адже у Бога нема мертвих, у Бога всі живі», — сказав у своєму слові проповіді протоієрей Олександр Мазурак.
«Пам’ять про наших загиблих співробітників є завжди у наших серцях. І ми робимо все, щоб допомогти їх родинам», — сказав у коментарі журналістам начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук.