Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав інвалідів зору та членів УТОС області з 80-річним Ювілеєм утворення товариства

Вітальна адреса
Митрополита Хмельницького і Старокостянтинрівського Антонія,
З 80-річним Ювілеєм Хмельницької обласної організації УТОС
Шановна Ларисо Володимирівно!
Від імені духовенства та віруючих Хмельницької єпархії Української Православної Церкви вітаю Вас, а у Вашому лиці усіх інвалідів зору та членів УТОС Хмельницької області з 80-річним Ювілеєм утворення товариства!
Зі сторінок Святого Письма нам відомо, що Господь Ісус Христос, проявляючи неоціненну милість, у дні Свого земного служіння неодноразово зцілював сліпих, даруючи їм не тільки можливість знову бачити красу Божого світу, але й позбавляючи від духовної сліпоти, що є більш небезпечним, ніж сліпота тілесна.
Ми – жителі Подільського краю по праву пишаємося Вами, мужніми та сильними духом людьми, які допомагають і тим, хто бачить дивитися на світ іншими очима, пишаємося тим, що Ви не втрачаєте оптимізму і життєвої наснаги, не впадаєте у відчай, але мужньо несете життєвий хрест, не нарікаючи на важку долю!
Особливо хочу зазначити, що усі Ви є для нас зразком порядності, чесності, сумління, безкорисливості та сердечної чистоти! Тож, бажаю Вам та усім членам спілки УТОС Хмельницької області міцного здоров’я, родинного тепла, затишку та усього необхідного для життя і спасіння!
З повагою
Керуючий
Хмельницької єпархії УПЦ
+Антоній,
Митрополит
Хмельницький і Старокостянтинівський
26.06.2013
м. Хмельницький