Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Відбувся товариський турнір з міні-футболу серед парафій міста

1 червня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, за участю Єпархіального відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії, відбувся товариський матч з міні-футболу серед парафій м. Києва. Змагання проходило на столичному стадіоні ім. В. Баннікова.
Одними із вболівальників матчу були секретар Київської єпархії по місту Київ протоієрей Віктор Іващук та голова Відділу духовно-фізичного виховання протоієрей Роман Матюшенко. У турніри приймали участь команди Подільського, Дарницького, Дніпровського, Деснянського, Печерського, Шевченківського благочинь столиці, команда Київської Духовної Академії і Семінарії, а також команда парафії на честь свв. мчч. Адріана і Наталії, настоятелем якої є о. Роман.
На початку спортивного заходу було оголошено зібрання всіх команд. До учасників зі словами вітання звернувся протоієрей Віктор Іващук. Він передав благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, побажав допомоги Божої та нагадав, що у грі головне — не перше місце, а участь і хороший настрій. У свою чергу, протоієрей Роман Матюшенко звернувся до гравців зі словами подяки за участь у благому почині і виказав сподівання, що подібні змагання ще будуть відбуватися в житті парафій нашої столиці.
Результати матчу з міні-футболу виглядають наступним чином:
Збірна КДАіС — Печерське — 1:3;
Деснянське — Подільське — 7:2;
Команада парафії Адріана і Наталії — Дарницьке — 0:1;
Дніпровське — Шевченківське — 5:3.

1/2 фіналу:
Деснянське — Дарницьке — 6:0;
Дніпровське — Печерське — 1:2.

Фінал:
Деснянське — Печерське — 3:2.

Команада Деснянського благочиння отримала кубок переможця, а кожен гравець — іменну грамоту від Предстоятеля УПЦ. Були вручені медалі за перше й друге місця. Також кожен з учасників матчу отримав медаль за участь у турнірі та іменну грамоту від Єпархіального відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії. По завершенні заходу голова Відділу дав інтерв’ю для телеканалу Глас.