Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БАЛАКЛАВА. Завершила свою роботу ювілейна V Всеукраїнська молодіжна конференція

З 3 по 7 червня, впродовж 5 днів, голови та представники молодіжних відділів спілкувалися між собою, презентували свої проекти і ділилися досвідом.
Серед традиційних доповідачів були і дуже поважні гості з Білорусії та Росії: учасники конференції познайомилися з петербурзьким професором Андрієм Володимировичем Гнєздиловим і відомим сектознавцем Володимиром Мартиновичем.
Молодіжний відділ Вінницької єпархії в цьому році представляли помічник благочинного з молодіжної роботи в м. Вінниці ієрей Геннадій Пугачов та заступник керівника відділу у справах молоді Анастасія Науменко. Також з Вінницької єпархії на молодіжний форум були запрошені головний редактор газети «Одигітрія» протоієрей Костянтин Іванченко та керівники православного скаутського руху в м. Вінниця протоієрей Сергій Наваліхін і його матушка Ксенія Наваліхіна.
За час роботи конференції слухачі ознайомилися з новими напрямками молодіжного служіння – паліативною медициною (допомогою помираючим), апологетикою і скаутингом, отримали масу джерел натхнення для своєї роботи.
Театральна студія «Нарнія», яка прибула з Одеси на один день, представила увазі глядачів зворушливий спектакль «Російські» за мотивами повісті «А зорі тут тихі».
На форумі кілька разів відзначався розвиток Вінницької єпархії в молодіжному напрямку. У всеукраїнському конкурсі «Молодь і церква. Новини з єпархій» Молодіжний відділ єпархії посів п’яте місце.
Новини з молодіжної діяльності надсилайте на електронну адресу відділу molotdel@gmail.com