Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

САМБІР. До виховної колонії з Пасхальним концертом прибули дітки церковно-приходської недільної школи

10-го травня з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора до Самбірської виховної колонії з Пасхальним концертом прибули дітки церковно-приходської недільної школи Свято-Успенського храму с. Дубриничі.
Ув’язненні з великою радістю зустріли незвичних гостей із Закарпаття. Зі сльозами на очах ровесники виступаючих слухали своїх однолітків. Концерти були пронизані професійною грою дітлахів, які у своїх сценках в образах та віршованих текстах намагалися присутнім передати вічні Божі істини, особливу істину Воскресіння Христа.

Крім ув’язнених на концертах було присутнє духовенство Мукачівської і Львівської єпархій. Організаторами місіонерської поїздки виступили недільна церковно-приходська школа с. Дубриничі на чолі з головою єпархіального Відділу у справах катехизації – протоієреєм Василієм Поп та настоятель храму на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці, що на території УВП № 9 м. Ужгород, голова єпархіального Відділу пенітенціарного служіння – протоієрей Володимир Гуй. Медіапідтримка заходу – Інформайційний відділ Мукачівської православної єпархії.