Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Діти-сироти отримали сертифікати на побутову техніку

З дітьми-сиротами зустрілися митрополит Волинський і Луцький Ніфонт та голова облдержадміністрації Борис Клімчук напередодні Великодня, аби передати їм документи на побутову техніку.
Серед подарунків, які отримали діти-сироти, — холодильники, газові та електроплити, пральні машини, праски, телевізори, мікрохвильові печі, пилососи та меблі.
Побутову техніку придбали за кошти, зібрані під час благодійних проектів, які ініціював митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.
Загалом подарунки отримала 31 дитина-сирота з Локачинського, Луцького, Любешівського, Ківерцівського, Ковельського, Горохівського, Маневицького районів та міст Луцька, Ковеля і Володимир-Волинського.
Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт зазначив: «Церква не займається бізнесом і комерцією, а займається благодійництвом. Ми знайшли Бориса Петровича і разом робимо добрі справи».
Голова ОДА Борис Клімчук з цього приводу зауважив: «Поки я живий – все зробимо, щоб діти, які не мають свого кутка, його мали. Я не буду чекати поки держава дасть. У мене немає часу чекати».
Крім того, представники духовенства і влади пообіцяли, що до Дня захисту дітей, який відзначають 1-ого червня, у Луцьку організують благодійний концерт, який відбудеться 2-го червня, для участі в якому запросять Ніну Матвієнко, Павла Дворського, гурт «Піккардійська терція», а зібрані кошти використають для потреб дітей-сиріт.