Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧІВЕ. Вітаємо голову єпархіального Відділу пастирської опіки пенітенціарної системи з днем народження!

Вітальне слово протоієрею Володимиру Гуй, голові єпархіального Відділу пастирської опіки пенітенціарної системи з нагоди дня народження!

Ваше Високопреподобіє,
дорогий наш отець Володимир!

Від лиця Мукачівського єпархіального управління та від себе особисто висловлюємо Вам отець Володимир найсердечніші вітання з нагоди Вашого дня народження.
Господь наш Ісус Христос встановив у Церкві Своїй особливих людей, яким дані були обов’язки бути у ній в достоїнстві вчителями, духовними керівниками і священнослужителями (Мф.28,19-20). Пастирське служіння як за своєю метою, так і за своїм предметом, є не що інше, як продовження Христового служіння по спасінню роду людського. До цього високого і важливого священицького служіння Господь покликав і Вас, отче, і Ви, пам’ятаючи слова Христа Спасителя, коли Він сказав: «Не ви Мене обрали, а Я вас обрав…» (Ін.15,16), підкорилися Його Божественній волі. Служіння священика незрівнянне ні з яким земним служінням.
Отець Володимир, Ви смиренно і достойно виконуєте покладені на Вас єпархіальні і приходські, пастирські послухи. Служіння людям позбавлених волі є непросте. Проте, завдяки Вашій мудрості Ви гідно несете свою місію серед людей, що зробили помилки у своєму житті.
Ваш день народження – це свято не лише для Вашої родини, а й для всієї Вашої пастви, яка і є Вашою великою родиною.
Тож дорогий наш отче Володимире! Ще раз прийміть від усіх нас, від Ваших співслужителів, від усієї Вашої пастви, прийміть найщиріші вітання з днем народження. Нехай Всемилостивий Господь, Який поставив Вас на цей величний шлях священства й надалі буде проливати на Вас Свою любов, і буде обдаровувати Вас Своїми щедрими дарами.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, духовної кріпості і любові від Всещедрого Господа на многії і благії літа!

З повагою та любов’ю
Архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор,
голови Єпархіальних відділів,
священнослужителі та працівники єпархіального управління