Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Голова Українського фонду культури вручив Предстоятелю УПЦ нагороду за внесок у розвиток культури

13 березня Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі зустрівся з головою Українського фонду культури і відомим українським поетом Борисом Олійником та головою київської організації Фонду Юрієм Гавриловим.
На зустрічі також були присутні: секретар Предстоятеля УПЦ архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, голова Синодального відділу «Церква і культура» ігуменя Серафима (Шевчик), голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Георгій Коваленко.
Очільники Фонду культури також подякували Предстоятелю Української Православної Церкви за постійну підтримку його діяльності та вручили Його Блаженству найвищу нагороду Фонду «За подвижництво в культурі».
Ця премія — найвища нагорода Фонду, що увінчує діяльність людини, яка своє життя присвятила розвитку духовності суспільства та країни. Звичайно, це — скромна нагорода від Фонду культури, однак вона є визнанням дійсно подвижницького шляху на благо української культури, яким іде Блаженніший Митрополит Володимир.