Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Зустріч архієпископа Августина з освітянами Володарського району

11 березня архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав Володарський ліцей, де мав зустріч з педагогами. У зустрічі взяли участь: начальник Управління духовної освіти Білоцерківської єпархії протоієрей Ігор Ковровський, священики-помічники благочинних з питань духовної освіти, голова Володарської райдержадміністрації Руслан Миколайович Поліщук, начальник відділу освіти району Наталія Костянтинівна Мазуренко, директори загальноосвітніх навчальних закладів району та викладачі курсу «Біблійна історія та християнська етика». Під час зустрічі було підписано договір про співпрацю між Білоцерківською єпархією та відділом освіти Володарської райдержадміністрації.
За старанні труди на ниві духовної освіти архієпископ Августин вручив Мазуренко Н.К. орден УПЦ «Почаївської Божої Матері», а шістьом освітян благословенні архієрейські Грамоти.
Після обговорення директор ліцею Роман Борисович Тімошов гостинно почастував усіх присутніх млинцями,що традиційно готуються на масляну. На пам’ять про зустріч педагоги отримали у благословення від владики книги.