Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир поздоровив дітей багатодітних родин священників Київської єпархії зі святом Миколая Чудотворця

19 грудня, у день пам’яті святителя Миколая Чудотворця, у галереї «Соборна» (м. Київ, Залізничне шоссе, 3) відбулося свято для дітей багатодітних родин священників Київської єпархії, організоване Київською Митрополією разом з Духовно-просвітницьким центром на честь Воскресіння Христового.
Захід відвідали: Блаженнніший Митрополит Київський і всієї України Володимир, архієпископи — Бориспільський Антоній (керуючий справами УПЦ), Мукачівський і Ужгородський Феодор, Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (секретар Предстоятеля УПЦ), єпископи — Сумський і Охтирський  Євлогій, Ямпілький Іосиф, Броварський Феодосій, Ірпінський Климент.
Звертаючись до дітей та усіх присутніх, Архіпастир сказав:
«Святий Миколай має особливий дар надзвичайної любові до людей та служить їм.  Йому моляться, до нього звертаються  у всіх обставинах нашого життя. Я вітаю вас із святом на честь святителя і чудотворця Миколая, прикликаю його благословення на всіх вас і нехай Господь благословить кожну душу, кожну людину й все людство».
Блаженніший Владика благословив дітей образочками святителя Миколая та роздав їм подарунки до свята.
Далі присутні переглянули святкові вистави у виконанні дитячих колективів