Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. У день 33-ої річниці введення радянських військ в Афганістан відправлено молебень за ветеранів-афганців та їх сімей

25 грудня у зв’язку з 33-ою річницею введення радянських військ в Афганістан архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин біля храму святого великомученика Георгія Побідоносця, що на масиві Леваневського у м. Білій Церкві відправив молебень за ветеранів Афганістану та їх сім’ї, а також звершив заупокійну літію за спочилих воїнів-інтернаціоналістів.
Йому співслужили: секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, настоятель храму протоієрей Вадим Оляницький та духовенство міста.
За Богослужінням молилися: голова Білоцерківської міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Косоротов В.В., голова Білоцерківського міського комітету сімей військовослужбовців, загиблих в Афганістані та інших закордонних країнах Казакова Г.С., ветерани та їх сім’ї, а також парафіяни храму.
Після молитви владика відвідав Білоцерківську загальноосвітню школу №12, у якій знаходиться музей присвячений афганській війні. Після екскурсії архієрей мав спілкування з директором та педагогами школи.
Цього дня архіпастир також оглянув храм Різдва Христового, що будується на масиві Леваневського.

Прес-служба Білоцерківської єпархії