Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. Дитячому будинку сімейного типу потрібна наша допомога і підтримка!

 

Наталія – домогосподарка, Роман – приватний підприємець. Ми − батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу у місті Мукачеві.
Як і в кожного подружжя, після народження другої дитини зайшла мова про збільшення сім’ї, тобто дітей, яких хотілось багато, щонайменше троє. А в Наталії– ускладнення при народженні, значить, наступна вагітність несе в собі певний ризик.
Ідея створення дитячого будинку сімейного типу (ДБСТ) зародилась у нас ще раніше, але місто не змогло нас підтримати через відсутність приміщення.
Приблизно через рік після оформлення документів на першу дитину 27 жовтня 2010 року ми все ж зважились звернутись в Міську Раду з офіційним листом-заявою про надання нашій прийомній сім’ї статусу ДБСТ, а також забезпеченням житловим приміщенням, бажано у вигляді окремого будинку, де діти змогли б мати, нехай маленьке, але своє подвір’я.
Сьогодні вісім дітей, з яких двоє свої рідні і шість прийомних.
Ми проживаємо в місті Мукачево по вулиці Римського-Корсака, 35. На даному етапі в будинку де ми проживаємо катастрофічно не вистачає жилої площі. В зв’язку з останнім ми розпочали розширюватися.
Сьогодні, для продовження і завершення будівельних робіт ми як ніколи потребуємо Вашої фінансової допомоги. Зокрема до початку зими ми хотіли б завершити добудову мансардного поверху, де заплановано розміщення дитячих кімнат та комп’ютерного класу.
Звертаємося по допомогу до всіх небайдужих людей доброї волі!
Наші контакти:
0501788508 – Роман.
0660911505 – Наталія.
Банківські реквізити:
АТ «Райфайзен Банк Аваль»
ІПБ отримувача Дениш Наталія Михайлівна
Банк отримувача АТ «Райфайзен Банк Аваль»
№ рахунку отримувача 262012190228
МФО банку отримувача 380805
Ідентифікаційний код отримувача 2789313383
протоієрей Олександр Монич